Ride for Andreas

Ønsket med fonden har været, i Andreas’ ånd, at støtte den sport han elskede at være en del af, og som har givet ham så mange gode venner og fantastiske oplevelser i både ind- og udland.

Det er hensigten gennem støtteinitiativer, at ære hans minde – hans drømme, hans ambitiøse tilgang til sporten og lysten til gode oplevelser med venner og konkurrenter i cykelsporten.

Andreas Byskov Sarbo var en ambitiøs og talentfuld dansk cykelrytter som i årene fra 2015 til 2019 spillede en markant rolle i de danske ungdomsrækker. Først for Lyngby Cycle Club og senere på Roskildes Juniorteam.

Andreas forstod at forene målrettethed, vedholdenhed og dedikation med godt kammeratskab, højt humør og stærk medmenneskelighed.

Drømmen om at blive fuldtidsprofessionel og komme med til tour de France blev slukket, da Andreas i 2019 på tragisk vis mistede livet på enkeltstarten under Tour de Himmelfart.

Støttebidrag:
støttebidrag mærket med ”Andreas minde” kan fortsat indsættes via Danmarks Cykle Union på: Reg.nr.: 3001 Konto: 3001 165305 eller mobilepay: 540215

Ansøgning og indstillinger kan løbende sendes til apply@rideforandreas.dk.